Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 683.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1 Std. 20 Min
Calamars sous-vide
4h 15 min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 Std.
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Cuisson du riz au jasmin
35 Min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min