![Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide) Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E25443DB-93DF-4B62-97A0-2757910DD82C/Derivates/5b230482-f317-4407-8924-7d0cebe3519b.jpg)
Compatibele versies
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2h 15min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1h 50min
Sous-vide magrets de canard
2h
Foie gras sous-vide
72 Std.
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min