Compatibele versies
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Sous-vide magrets de canard
2h
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2h 15min