Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 24 asperges vertes
La garniture
-
10
g d'huile végétale
of 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 250 g d'échalotes, coupées en deux dans la longueur
Le montage
- 80 g de fromage râpé
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2127.8 kJ / 511.5 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 35.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 950 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13j 30 menit
Casse-dents aux amandes
35min
Pâté lorrain
15h 30min
Bruschettas multigraines et sauce tomate aux herbes
2h 50min
Tellines en persillade
1h 30 min
Tatin de navets
10h
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1 godz. 5 min
Salade de riz, tomates, fenouil et saumon - Gâteau vanille et fruits rouges
1sa 15 dk
Pissaladière
3h
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10 min
Artichauts à la romaine
50 min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30 min