Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 437 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2 Std.
Dorer légèrement des haricots verts
25 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min
Crevettes sautées au porto
30 min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 Std. 30 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Moules marinières
30 min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2 Std.
La cuisson des langoustines
40 Min