Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
- 450 g de gambas crues
- 1 branche de romarin frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 888.5 kJ / 211.5 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 437 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Bars en croûte feuilletée
3h
Nage de médaillons de plie
Geen beoordelingen
Navarin d'agneau
1h 15 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
La cuisson des langoustines
40min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Moules marinières
30min