Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre balsamique
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 35 g de jus de citron
- ¼ de c. à café de sel et 3-4 pincées
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (environ 150 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- l'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 200 g de poivron, coupé en lanières
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522.5 kJ / 363.3 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 734 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 godz. 45 min
Soupe de moules au curry
45 min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5 Min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 godz. 25 min
Bar au caviar d'aubergine
1 godz. 30 min
Poires au sirop sous-vide
45 min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 godz. 5 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 min
Opérette de fruits de mer
1 godz. 40 min
Mille-feuille chocolat-caramel
3 godz. 30 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min