Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bar
- 15 g d'herbes aromatiques fraîches, type thym citron, basilic, fenouil et persil
- 250 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 citron jaune, coupé en rondelles
- 1 bar entier, vidé et nettoyé (max. 38 cm de long, env. 500 g)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les pommes de terre vapeur et haricots verts
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre nouvelles, non épluchées
- 200 g de haricots verts surgelés
- sel, pour le service
- poivre moulu, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Eiwitten
- 241.3 g
- Koolhydraten
- 181.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
Alternatieve recepten
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min
Cuisses de poulet et sauce aux champignons avec du riz sauvage
1 Std. 20 Min
Crêpes roses au houmous
35 Min
Sauce piquante
35 Min
Poulet sauce Adobo et purée de bananes plantain
1 Std. 15 Min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2 Std. 15 Min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Flans coco-Passion
1h
Coupe glacée à la Chartreuse
13 Std.
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Ragoût de veau à l'asturienne
2h 45min