![Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ba1d755d2b4e81347dbae902b70ee78/Derivates/9550a060a2b9e994ce4d8917223e036c27b794da.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sorbet prosecco aux fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises surgelées
- 100 g de vin pétillant, type prosecco
Les boules de noix de coco
- 300 g de noix de coco déshydratée et râpée, et un peu pour enrober
- 1 c. à café d'huile de noix de coco
- 100 g sirop d'agave
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1938.1 kJ / 463.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 21.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses glacées au café et à la cardamome
10min
Coupe infernale
12h 45min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2ч. 40 мин.
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Yaourt glacé aux fraises
7 Std.
Sel aux herbes et citron
1小时
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Penne aux crevettes, sauce verte
50min