Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de chocolat noir, Caraïbe 66 % de chez VALRHONA, en morceaux
- 365 g d'eau
- 25 g de cacao en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour la poêle
- 1 œuf
- 125 g de farine de blé
- 100 g de chocolat pâtissier, Dulcey 35% de chez VALRHONA, en morceaux
- 30 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2868.1 kJ / 685.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 95.3 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 143.8 mg
Alternatieve recepten
Petits pains aux noix
4h 30min
Chocolats de Noël
1 godz.
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30 min
Bretzel aux 3 fromages
1h 5min
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3h 15min
Lunettes à la confiture d’abricots
1 godz. 40 min
Baguette tradition
15h 25 min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Yaourt glacé aux fraises
7 Std.
Paillassons de pommes de terre
35 min
Nems sucrés aux fruits
2 godz. 15 min