Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 549 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 31 g
- Natrium
- 3269 mg
Alternatieve recepten
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1h 50 min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 godz. 20 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Petits pains aux figues
3h 40min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Pain aux différents fruits secs
2h 55min