Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La compotée
- 1 gousse de vanille
- 500 g de rhubarbe, en tronçons
- 75 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 80 g de mascarpone
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6u.
Tarte au citron destructurée
20min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Choux craquelins au gianduja
17h
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Pavlova végétalienne
3 Std.
Gland à la pistache
1h 30min
Puits de meringue à l'orange
4h 40 min