Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 119.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 781.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au levain
8h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
4u. 10min
Pain complet
16h
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min