Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1020 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 250 g de sucre en poudre, blanc ou roux
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 4477 kJ / 1048 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 267 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 102 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Caramel liquide
25 min
Caramel de base
25 min
Croquants aux noix
1h 30min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Sauce au caramel
1h 30min