Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de graines d'épeautre
- 250 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le récipient
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
La garniture aux graines de pavot
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 100 g de graines de pavot
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le montage
- farine de blé, pour le plan de travail
Les nappes de couleur
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- colorant alimentaire (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 35.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche tout chocolat
7h 20 min
Bûche chocolat-orange
3 Std. 45 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Crème pâtissière au caramel
50min
Gâteau au potiron d'Halloween
4 Std.
Monstres de purée de pommes de terre au four
2 godz. 5 min
Galette frangipane aux framboises
1 Std. 30 Min
Crème au chocolat à la crème de coco
2 godz. 35 min
Tarte au citron
12sa
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 Std.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Dacquoise
40min