Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les brioches
- 40 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 30 g de miel
- 50 g de lait
- 280 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 œufs
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de raisins blancs, secs, moelleux (voir "Conseil(s)")
Les craquelins
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 50 g de cassonade
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1895.3 kJ / 451.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche Nanterre
4h 15min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Brioche feuilletée
5h
Brioche des rois citron et fève tonka
4 godz. 30 min
Brioches roulées salées
4h 45 min
Chiffon cake à l'orange
1 Std. 15 Min
Tarte briochée aux abricots
3h 10min
Crookie chocolat et praliné
16h
Gâche vendéenne
12h 55min
Kouglof alsacien
17h 10min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Gâteau battu
3u.