Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Royal poire-chocolat
1h 10 phút
Macarons chocolat-framboise
27h 45 min
Mille-feuille chocolat-caramel
3 Std. 30 Min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20 Std.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 godz.
Bûche royale
3h 50min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Trianon
3h
Choux chocolat-réglisse
4 Std.
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15 min