Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Parfait glacé au chocolat
12h 20min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30 min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois tomate-fraise
2h 25min
Paris-brest
3h 10min
Saint-honoré citron-framboises
2 Std. 30 Min