Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de beurre (50 g de beurre pommade et 100 g fondus)
- 70 g d'eau tiède
- 1 œuf
- huile, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3028 kJ / 724.8 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 549.8 g
- Natrium
- 23 mg
Alternatieve recepten
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche italienne
3h 15min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioche au lait de coco
3h 10min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3h 15min
Brioche aux fruits secs
3 Std. 30 Min
Le pain bénit
2h 30min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min