Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
-
175
g de beurre doux, coupé en dés
of 175 g de margarine - 175 g de cassonade
- 3 gros œufs (63-73 g)
- 175 g de farine avec poudre à lever incorporée, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 3 c. à soupe de café instantané, dissous dans 2 c. à soupe d'eau bouillante
- 60 g de cerneaux de noix
Le glaçage et le montage
- 300 g de sucre glace maison
- 150 g de beurre doux, mou
- 1 c. à soupe de café instantané, dissous dans 1 c. à soupe d'eau bouillante
- 8 cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2490.8 kJ / 593.4 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 35.9 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Bûche roulée noisette-café
1h 20 min
Gâteau battu
3h
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30 min
Biscuits aux amandes
55min
Tiramisu cheesecake
13hod. 20min
Gâteau de rêve danois
1h
Gâteau de crêpes à l'orange
8 Std. 10 Min
Bûchettes à la crème de citron
3h
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Gâteau de biscuits à la vanille
4h 30 min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30min