Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30-40% m.g.
- 2 c. à soupe de pâte de pistache
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
La pâte sablée
- 100 g de sucre en poudre
- 240 g de farine de blé
- 30 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
- 10 g de sucre vanillé maison
- 1 œuf
La crème d'amandes et pistaches
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 60 g d'amandes en poudre
- 200 g de crème liquide entière
- 450 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 25281 kJ / 6057 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 548 g
- Vetten
- 392 g
- Vezels
- 60 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Croustillant chocolat-framboise
16h
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2h
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3h
Tarte au citron
12h
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Tartelette citron vert-gingembre
12h
Tartelettes pistache-framboise
50min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3h
Eclairs aux fruits rouges
12h