Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le praliné
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- 125 g d'amandes émondées
- 125 g de noisettes torréfiées
Le biscuit à rouler
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 70 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de boisson végétale à l'amande ou de boisson végétale
- 80 g de farine de riz, tamisée
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena
La garniture
- 4 c. à soupe de crème de coco (Kara, étiquette verte)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1755 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
50min
Génoise au chocolat
45 min
Gâteau chocolat-noisette
12h
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Gâteau aux framboises et pêches
5 Std.
Macarons glacés mangue-orange
6 Std. 5 Min
Gâteau au café et aux noix
1 godz. 10 min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Gâteau crémeux à la vanille
13 godz.
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Macarons au café
24h
Sachertorte à étages
8h 10min