Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit aux noisettes
- 60 g de noisettes
- 25 g de sucre glace maison
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'eau
La mousse de poire
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 boîte de poires au sirop (800 g env. : 515 g de poires et 60 g de sirop)
- 20 g de sucre glace maison
- 175 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La ganache chocolat-gingembre
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 190 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 c. à café bombées de gingembre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2734 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 42.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dacquoise aux framboises
2j
Fraisier à la rhubarbe
24h
Petits choux tonka et craquelins vanille
1j 25 menit
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15 min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Dacquoise
40 min
La dacquoise aux fruits d'été
15hod. 45min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1j
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Choux chantilly et fruits rouges
2j
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45 min