Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 140 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
Le jour même
- 32 amandes émondées
- 32 amandes effilées
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 50 g de pâte d'amande
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1547.3 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 262.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Briochettes en éventail
3 godz. 35 min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30 min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5 min
Crème fouettée
10 min
Le village du Père Noël
3h 20min
Beignets tra-tra
2h 35 min
Gaufres à la vanille (cuisson au four)
30min
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Cake au chocolat au cœur de vanille
1h 20 min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Meringues à la pistache
2h 30 min
Petits pains au chocolat
13h