Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pistache
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 50 g de sucre en poudre
- 15 g d'huile de pépins de raisin
- 200 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 c. à café de colorant alimentaire vert liquide
- 1 c. à café d'arôme naturel de pistache
- 200 g de framboises fraîches
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 20.3 g
Alternatieve recepten
Mille-feuille à l'ananas
3 godz. 15 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1小时 20 分钟
Dacquoise aux framboises
2h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Layer cake au lemon curd
5h
Macarons saveur mojito
26 Std. 30 Min
Meringue italienne
30 Min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Macarons coco-chocolat blanc
5 godz. 5 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Crème diplomate aux fruits
1 Std.