Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème mascarpone
- 160 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 80 g de sucre glace maison
Le biscuit et les noisettes
- 150 g de noisettes décortiquées
- 5 œufs blancs et jaunes séparés
- 200 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
- ½ c. à café de café instantané
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- ½ c. à café d'extrait naturel de café
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique 1 demi-sachet
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2683.2 kJ / 645.1 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 48.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
1h 55min
Cassata (gâteau sicilien)
5 godz.
Bûche chocolat noir et gingembre
1h 50 min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Bûche royale
3 godz. 50 min
Gâteau à l'ananas meringué
12h
Gâteau tout chocolat
5 godz. 45 min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche roulée au café
2 Std. 40 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Bûche express au praliné
45min