Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de fromage frais, type St Môret®
- 130 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 60 g de farine de blé, tamisée
- 60 g farine de maïs, tamisée
- 13 blancs d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1389 kJ / 332.4 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 101 mg
Alternatieve recepten
Gâteau battu
3h
Gâteau de semoule au citron
1 godz. 20 min
Focaccia à la saucisse
1h 40min
Cheesecake noix de coco-caramel
3h 40min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Gâteau moelleux au caramel salé
1h 40min
Cake vanille-caramel au beurre salé
40 min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 min
Gâteau léger au fromage blanc
4h
Gâteau nuage à la vanille
7h 35 min
Flan pâtissier à la vanille
13 godz. 15 min