Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 400 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre
- 6 fruits de la Passion, la pulpe et ses graines seulement
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 6 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- 2 c. à soupe de sucre en cristaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2129 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème pâtissière
15 min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.
Génoise
50min
Chouquettes à la crème pralinée
2sa 15 dk
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25min
Bûchettes à la crème de citron
3sa
Charlotte aux fraises
12 Std. 30 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1sa 15 dk
Domino aux fraises
13h
Génoise au chocolat
45 Min
Fraisier
12h 45min
Eclairs façon tarte citron
1sa 15 dk