![Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D0A0333D-228A-4BCF-A524-66E90E9E0AAC/Derivates/4426065b-b703-4dfd-a308-35029de7791e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 400 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 1 œuf
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre
- 6 fruits de la Passion, la pulpe et ses graines seulement
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 6 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- 2 c. à soupe de sucre en cristaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2129 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Médovik (gâteaux russes à la crème)
2 Std. 40 Min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Religieuses au café
3 Std. 45 Min
Tartelette citron vert-gingembre
12h
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2h 30 min
Manguier
5h
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1h 15 min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12 Std. 30 Min
Tarte magique aux fraises
1 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Gâteau magique aux framboises
3 Std. 15 Min