Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache chocolat blanc-poivron (la veille)
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 150 g de poivron rouge grillé en conserve
Le craquelin rouge (le jour même)
- 100 g de farine de blé aux céréales, et un peu pour le plan de travail
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
La pâte à chou (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.8 kJ / 439.8 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 18.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 260 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles au caramel
13 godz.
Dessert : pomme d'amour
6 Std.
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4 Std. 5 Min
Crème pâtissière
15min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 godz.
Bûchettes à la crème de citron
3 Std.
Coupelles de chocolat
2hod. 45min
Choux aux fruits confits
2 Std.
Eclairs façon tarte citron
1 Std. 15 Min
Eclairs caramel beurre salé
24h