Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait (2 jours avant)
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de miel
- 140 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
Les macarons (la veille)
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- 4 blancs d'œufs (120 g)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
Le jour même
- 80 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13 Std.
Le macaron caramel
1h 50min
Sucettes semi-glacées à la vanille
40min
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Meringues fantômes
3 godz. 30 min
Number cake 6
2h
Meringues à aromatiser
3 godz. 30 min
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Macarons chocolat-caramel
2u. 30min
Macarons au chocolat
24 godz.
Cupcakes pour Halloween
2 godz. 40 min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min