Ganache fraise rhubarbe pour macarons
TM31 TM5 TM6

Ganache fraise rhubarbe pour macarons

4.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 16 belles fraises, détaillées en dés (190-200 g au total)
  • 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
  • 100 g de crème liquide entière
  • 10 g de beurre doux
  • 150 g de rhubarbe, détaillée en dés
  • 2 c. à soupe de sucre en poudre
  • 40 coques de macaron roses maison (disponible dans la collection "Dîner St Valentin")

Voeding
per 10 g
Calorieën
180.9 kJ / 43.4 kcal
Eiwitten
0.5 g
Koolhydraten
4.4 g
Vetten
2.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten