Compatibele versies
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les moelleux
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine, pour les moules
- 100 g de poudre d'amande
- 160 g de sucre glace
- 50 g de fécule de maïs
- 5 blancs d'œufs
La crème mascarpone au Grand Marnier®
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 15 g de Grand Marnier®
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
Le dressage
- 200 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 740.8 kJ / 178.4 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 18.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aumônière de crêpe poire-banane, sauce chocolat
1h
Charlotte aux poires à l'ancienne
7hod. 45min
Tarte coco aux fraises
1 Std. 30 Min
Tartelette sablée, pêche vapeur et chantilly aromatisée
1h 10 min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Cupcakes pommes et caramel
40 min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40 min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30 min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Tiramisu à l'italienne
4h 40min
Tiramisu aux fraises
4h 30 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min