Compatibele versies
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les moelleux
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine, pour les moules
- 100 g de poudre d'amande
- 160 g de sucre glace
- 50 g de fécule de maïs
- 5 blancs d'œufs
La crème mascarpone au Grand Marnier®
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 15 g de Grand Marnier®
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
Le dressage
- 200 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 740.8 kJ / 178.4 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 18.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Tiramisu à l'italienne
4 Std. 40 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Naked cake aux framboises
1h 30min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Cupcakes pommes et caramel
40 min
Crème fouettée au citron
10 Min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 Std. 50 Min