Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 3 œufs
- 95 g de sucre en poudre
- 95 g de farine
Le sirop de cerises
- 50 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g d'eau
La chantilly et le montage
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Beignets à la confiture de fraises
3h 40min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Génoise
50min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Beignets hollandais (Oliebollen)
1h 45min
Layer cake au lemon curd
5h
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Génoise au chocolat
45min
Naked cake aux framboises
1h 30min
Layer cake façon tiramisu
1h 15 min