Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache chocolat-framboise
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Les macarons
- 130 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 10 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 556.7 kJ / 133.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 10.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2hod.
Macarons au chocolat
24h
Macarons à la vanille
3 Std.
Macarons coco-chocolat blanc
5u. 5min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Pâte à chou
2hod.
Macarons au citron
12 Std.
Number cake 6
2hod.
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 min
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5hod. 10min