Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 30 g de cacao en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 350 g de lait
- 70 g de sucre glace
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena
Le jour même
- 150 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2574 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème glacée fraise-soja
4h 20 min
Glace pêche-fraise
15min
Soupe à l'oignon gratinée
5h 30min
Sorbet fraise-banane
5 min
Coupe glacée à la Chartreuse
13 godz.
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1h 50min
Sorbet framboise-girofle
12 Std.
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Glace vanille aux myrtilles
12 Std. 30 Min
Sauce armoricaine
1j
Gâteau nuage à la vanille
7 godz. 35 min
Chantilly au chocolat
2j 10 menit