Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 30 g de cacao en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 350 g de lait
- 70 g de sucre glace
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena
Le jour même
- 150 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2574 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au café
12h
Gâteau licorne
3h
Le village du Père Noël
3h 20 min
Meringues fantômes
3h 30min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20 min.
Chocolat chaud courge, épices et chantilly
40 Min
Œufs de couleur bleu clair
55 Min
Sorbet chocolat
12h
Glace à l'italienne à la pêche
10 min
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Sorbet fraise-banane
5 Min
Glace à la fraise sans crème
12h