Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de vinaigre
La mousse chocolat blond-café
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
-
180
g de chocolat blond, détaillé en morceaux
of 180 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux - 60 g de café fort
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 42.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45 min
Œufs à la neige au coulis de poires
3h 55min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Mousse chocolat-café
1 Std. 30 Min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1hod. 50min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10 Min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1 Std.
Tranche de biscuit de Savoie marbré à la crème de pêche
4 godz. 30 min
Gâteau coton
1 Std. 45 Min