Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de framboises
- 200 g de framboises fraîches ou congelées
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La pavlova
- 330 g de sucre en poudre
- 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
-
1
pincée de crème de tartre
of 4 c. à café de jus de citron ou de vinaigre blanc - 1 c. à café de vinaigre blanc
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 40 g de fécule de maïs
La crème à la framboise
- 600 g de crème liquide 35% m.g.
-
20
g de framboises fraîches
of 20 g de framboises surgelées, préalablement décongées et égouttées - 500 g de baies fraîches variées, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Paris-Brest
3 Std.
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min
Vacherin express
12h 15 min
Fraisier
15h
Succès praliné
1h 40min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Planche de beurre sucrée aux pommes et aux noix
45 Min
Puits de meringue à l'orange
4h 40min
Paris-brest
3 Std. 10 Min