Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de framboises
- 200 g de framboises fraîches ou congelées
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La pavlova
- 330 g de sucre en poudre
- 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
-
1
pincée de crème de tartre
of 4 c. à café de jus de citron ou de vinaigre blanc - 1 c. à café de vinaigre blanc
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 40 g de fécule de maïs
La crème à la framboise
- 600 g de crème liquide 35% m.g.
-
20
g de framboises fraîches
of 20 g de framboises surgelées, préalablement décongées et égouttées - 500 g de baies fraîches variées, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisier
15h
Baba au rhum
4ωρ.
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Tarte citron vert, basilic et estragon
12h 40min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 Std. 30 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4ωρ.
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.