Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée (la veille)
- 85 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 1 œuf
- 40 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine de blé
Le crémeux citron vert, basilic et estragon (la veille ou 3 heures avant minimum)
- 100 g de jus de citron vert
- 80 g de jus de citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 feuilles d'estragon frais
- 200 g de beurre doux, détaillé en cubes
- le zeste d'un citron vert non traité, râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2476.4 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 95.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Meringues aux amandes
2h 50 min
Cake au citron
1h 50 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10 min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Chiffon cake à l'orange
1h 15min
Tarte Tatin
1h
Brioche perdue agrumes-coco
35min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Tarte aux fraises, crème à la pistache
2h 30min