![Coupe glacée à la Chartreuse Coupe glacée à la Chartreuse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e514443b3f0b2bfa9bcec2ee83645829/Derivates/24d915d28d779067a3e86556e07cf861a27675b2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 trait de colorant alimentaire vert en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de lait
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 300 g de fruits rouges frais variés
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 500 g de myrtilles surgelées
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de Chartreuse
Le montage
- crème chantilly, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652.7 kJ / 394.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 53.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Pain plié méditerranéen sans gluten
1h 15min
Chantilly au chocolat
2h 10 min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6h 5min
Limonade à la citronnelle
25 Min
Smoothie pomme, pastèque, gingembre et menthe
10 min
Galette des rois amande et rose
2h 45min
Sauce au piment doux
40 Min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
Geen beoordelingen
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 Min