Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 290 g
- Vetten
- 78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto
5 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
La socca
40min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30min
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25 min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10 min