Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 290 g
- Vetten
- 78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Pain lagana grec
3 Std. 15 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 Std. 30 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 Std. 30 Min
Gressins italiens
1 Std. 55 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Fougasse lardons et romarin
3 Std. 15 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.