Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 300 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 20 g de miel
- 6 g de sel
- 60 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
- 20 olives kalamata dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8328 kJ / 1984 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 290 g
- Vetten
- 78 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels américains
2 godz. 50 min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 godz. 50 min
Pâte à pizza
1 Std.
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Pitas grecques
2 Std. 55 Min
Ciabatta italienne
3h 40min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min