Pain de mie sans gluten
TM6

Pain de mie sans gluten

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Le levain sans gluten

  • 45 g de farine de sarrasin, maison ou certifiés sans gluten
  • 30 g de farine de riz blanc, maison ou certifiés sans gluten
  • 85 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche

La pâte

  • 500 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 20 g de cosse de psyllium en poudre
  • 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café d'huile végétale, pour le moule
  • 1 c. à soupe de lait

Voeding
per 1 tranche
Calorieën
983.3 kJ / 235 kcal
Eiwitten
3.2 g
Koolhydraten
48.7 g
Vetten
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Vezels
4.1 g
Natrium
515.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten