Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain sans gluten
- 45 g de farine de sarrasin, maison ou certifiés sans gluten
- 30 g de farine de riz blanc, maison ou certifiés sans gluten
- 85 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 500 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de cosse de psyllium en poudre
- 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café d'huile végétale, pour le moule
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 983.3 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 515.7 mg
Alternatieve recepten
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Pain aux pommes de terre sans gluten
2h 30min
Pain brioché sans gluten
2h 50min
Mocktail Lady's Day
25min
Pancake au sirop d'érable (USA)
30min
Guyappymix - C
Geen beoordelingen
Crêpes au fromage blanc, sauce aux baies et banane
30min
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11h
Brioche végétalienne aux fruits secs
2 Std.
Pancakes laotiens
15 Min
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17h 15min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min