Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain sans gluten
- 45 g de farine de sarrasin, maison ou certifiés sans gluten
- 30 g de farine de riz blanc, maison ou certifiés sans gluten
- 85 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 500 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de cosse de psyllium en poudre
- 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café d'huile végétale, pour le moule
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 983.3 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 515.7 mg
Alternatieve recepten
Pain brioché sans gluten
2 Std. 50 Min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Pain sans gluten riz et soja
3 Std. 15 Min
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2 Std. 50 Min
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5u. 40min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Yaourt végétal au lait d'amande
12 godz. 15 min
Pain à la patate douce
5 godz. 25 min
Béchamel sans lactose
15 Min
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 Std.