Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'orge perlé
- 220 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 110 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 50 g de farine de seigle
- 8 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 15 g de mélasse
- 50 g de flocons d'avoine, et 1 c. à soupe
- 15 g de graines de lin brun
- 20 g de millet en grains
- 15 g de graines de sésame
- 15 g de graines de tournesol
- 1 c. à soupe de mélange de graines
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7231 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 328 g
- Vetten
- 51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au levain
17h
Pain de campagne
3h 45 min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40 min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain au sarrasin et aux graines
2 godz. 35 min
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Mélange pour pain complet
10 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Pain complet
16h
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min