Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'orge perlé
- 220 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 110 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 50 g de farine de seigle
- 8 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 15 g de mélasse
- 50 g de flocons d'avoine, et 1 c. à soupe
- 15 g de graines de lin brun
- 20 g de millet en grains
- 15 g de graines de sésame
- 15 g de graines de tournesol
- 1 c. à soupe de mélange de graines
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7231 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 328 g
- Vetten
- 51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de campagne
3h 45min
Baguette tradition
15h 25min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3sa 20 dk
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain au levain
17u.
Pain complet
16 Std.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Petits pains de seigle
12h
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min