Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pré-fermentation
- 180 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de farine de sarrasin, maison ou certifiée sans gluten
- 100 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
Finitions
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1071.6 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 402.7 mg
Alternatieve recepten
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Crêpes à la farine de châtaigne et compote de pomme
55 min
Pain de mie sans gluten
14 Std.
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1 godz. 15 min
Minigâteaux aux pommes sans gluten
55 min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2h 50 min
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Gâteau sans gluten citron et coco
1 godz. 15 min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min