Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pré-fermentation
- 180 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de farine de sarrasin, maison ou certifiée sans gluten
- 100 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
Finitions
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1071.6 kJ / 256.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 402.7 mg
Alternatieve recepten
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Pain aux pommes de terre sans gluten
2h 30min
Pain de mie sans gluten
14h
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2h 50min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Gâteau au yaourt de brebis
40 min
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
35 min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pâte brisée sans gluten
5min