Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 200 g de biscuits secs, type sablés bretons
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de basilic frais
- 120 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron vert fraîchement pressé
- 500 g de fromage frais, type Philadelphia
- 500 g de fraises fraîches, et un peu pour la finition
- 5 g de jus de citron jaune
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2184 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 96.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Crevettes à la vanille
25 min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2h 15 min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2j
Gâteau roulé au café
2j 30 menit
Smoothie aux noix de cajou et au cacao
Geen beoordelingen
Pâte de pistaches
20 min
Onigiris au saumon, wasabi et shiso
1j
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30 min
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45 min
Carrot cake et noix de pécan
2j
Crème au beurre à la meringue suisse
50 menit