Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 150 g de farine de blé complet T 130
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7400 kJ / 1745 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 354 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains aux noix
4h 30min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Baguette tradition
15h 25min
Pain maison au maïs
2h 30min
Pain d'épeautre aux graines
6hod. 10min
Miche de petit épeautre
3 godz. 35 min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4h 10min
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain complet
16 godz.
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20 min
Mon pain de campagne maison
4h 40min