Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 20 g de whisky
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 764.6 kJ / 182.9 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 9.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au caramel
3h 50min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Sauce au caramel
1h 30 min
Caramel liquide
25 min
Caramel de base
25 min
Yaourt à la vanille
12h 20 min.
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12klst
Riz au lait caramel
1h 30 min
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Sucre glace (200 g)
5 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 min