Sauce caramel au whisky
TM6

Sauce caramel au whisky

4.7 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g de sucre en poudre
    of 250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de whisky
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Voeding
per 1 portion
Calorieën
764.6 kJ / 182.9 kcal
Eiwitten
0.4 g
Koolhydraten
25.5 g
Vetten
7.9 g
Verzadigd vet
5.1 g
Vezels
0 g
Natrium
9.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten