Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 54 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Entremets chocolat-café
4 Std.
Gâteau moelleux au caramel salé
1 godz. 40 min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3h
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12h
Gland à la pistache
1h 30 min
Tartelette au chocolat praliné
2h 30 min
Gâteau de semoule aux fruits
1 Std. 50 Min
Tarte au caramel à la crème vanillée
4h 30min
Grand donut chocolat et vanille
30 min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 min
Brownie chocolat-pistache
45 min