![Madeleine fourrée Madeleine fourrée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b2a4a0d266af29db390d18a641251101/Derivates/b499b85bd240addcc93abf76a0793d6555d7ddfa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 54 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés à la fleur d'oranger
14 Std.
Churros maison et pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Tarte chocolat-cacahuète
1h 30min
Biscuits écolier
20min
Os en chocolat
1h 45min
Sablés d'antan
1h 30min
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30min
Cookie géant aux 3 chocolats
30min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1h 30min
Granité fraise
3 Std. 10 Min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15min
Meringues aux amandes
2 godz. 50 min