Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte à pan bagnat
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (optioneel)
of 1 c. à café de poudre de malt (optioneel) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 2 boules de mozzarella de bufflonne
- 2 tomates cœur-de-bœuf, coupées en rondelles
- 1 botte de radis, émincés en lamelles
- 4 artichauts poivrade, coupés en morceaux
- 150 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044.8 kJ / 487.3 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 653.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli, on est lundi !
2 Std. 30 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Panini jambon-fromage
2h 45min
Pain pita
1 Std. 30 Min
Hot dogs
3h 45min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Churros
1 Std.
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Pita
3 Std.
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Pains à burgers américains
3h 15min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min