Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 90 g de sirop d'érable
- 80 g de beurre froid
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de sel
- 1060 g d'eau
- 2 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
La mousse au chocolat
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 30 g de beurre
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 1 - 2 pincées de sel
- crème fouettée, pour la finition
- copeaux de chocolat, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2120 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 289 mg
Alternatieve recepten
Verrine de carottes, lentilles corail et orange
40 Min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4 godz. 5 min
Curry de légumes à la semoule (sous-vide)
1h 45min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Gâteau au chocolat au lait, noisettes et fruits de la Passion
21 godz. 30 min
Cheesecake framboise à la poudre de protéine
3 godz. 10 min
Tarte choco-cookies
12h 25min
Verrine mocaccino et caramel
45 Min
Parfait au caramel
7 godz.
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 godz. 30 min
Mousse chocolat noir-caramel
4 godz. 45 min