Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 700 g de lait
- 100 g de cacao en poudre
- 30 g de whisky
- crème fouettée maison, pour la finition (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3110 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 24.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat chaud des Incas
40 min
Chocolat chaud onctueux
15 Min
Chocolat chaud
10min
Churros
1h 15min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5h
Caramel liquide
25 min
Caramel de base
25 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Chocolat chaud à la noisette
1h 15min
Brioche tressée aux cerises et zestes d'agrumes confits
5h
Sauce caramel au whisky
35 min
Glace au caramel au beurre salé
14h