Chocolat chaud au caramel et au whisky
TM6

Chocolat chaud au caramel et au whisky

2.6 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 30 g de beurre doux froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
  • 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 700 g de lait
  • 100 g de cacao en poudre
  • 30 g de whisky
  • crème fouettée maison, pour la finition (voir "Conseil(s)")

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3110 kJ / 743 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
79 g
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten