Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse au chocolat blanc
- 70 g de biscuits
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- ¼ gousse de vanille, égrainée
- 200 g de fromage à tartiner
Les fraises sous-vide
- 400 g de fraises, coupées en deux
- ¼ c. à café de cannelle en poudre
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
Alternatieve recepten
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Cocktail pomme-fraise-gingembre
5min
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3h 40min
Courgettes farcies au canard
1h 5 min
Cocktail au concombre, menthe et citron vert
10 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Carpaccio de saumon et betteraves multicolores
20 min
Caramel de base
25 min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35 min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2 godz. 45 min
Îles flottantes
40min