Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 5 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 1 citron jaune non traité (zeste râpé et jus)
- 380 g de farine de blé
- 8 g de sucre vanillé
- 20 g de levure chimique
- 230 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
Le glaçage
- 450 g de fromage à tartiner
- 75 g de yaourt nature
- 120 g de sucre en poudre
Le chocolat fondant
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de tournesol
- 35 oreillons d'abricot au sirop, en conserve, égouttés (env. 480 g poids net)
- 50 g d'amandes effilées
- 70 bonbons
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3 Std. 15 Min
Coupe infernale
12h 45min
Monstres de purée de pommes de terre au four
2 godz. 5 min
Gâteau roulé à la confiture, glaçage au citron
50 min
Cookies fourrés au chocolat
1 Std. 40 Min
Cupcakes arc-en-ciel
1h
Boisson chaude à la noisette
20min
Galette des Rois frangipane pistache
1h 45min
Gâteau au chocolat et noisettes
2h 25min
Brownie chocolat-pistache
45 min
Cupcakes en sapin
1h