Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture à la framboise
-
250
g de framboises fraîches
of 250 g de framboises surgelées, décongelées au préalable - 400 g de lait
- 100 - 150 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de fécule de maïs
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
Le glaçage et le montage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 289 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minicupcakes façon sucettes
30min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8sa
Tarte chocolat-noisettes
4h 20 min
Number cake du Nouvel An
3h
Meringues fantômes
3 Std. 30 Min
Number cake 6
2 Std.
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Cupcake aux myrtilles
1h 55min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24 Std.