Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture à la framboise
-
250
g de framboises fraîches
of 250 g de framboises surgelées, décongelées au préalable - 400 g de lait
- 100 - 150 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 œuf moyen (53-63 g)
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de fécule de maïs
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
Le glaçage et le montage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 289 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Number cake 6
2h
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6 Std.
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Guirlande givrée à la mirabelle
2h
Macarons aux fruits de la Passion
25 Std. 45 Min
Choux à la crème et aux fraises
1h 15min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1h 10min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1h 35min
Rouleaux de rosbif avec mozzarella et tomates
2 Std. 30 Min
Paris-brest
3h 10min
Beignets à la confiture de fraises
3h 40min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min